mandag den 23. april 2012

Stilleben No. 49 - nu også som webshop!

Så kan jeg ikke holde det en hemmelighed længere - jeg realiserer en gammel drøm og åbner webshop! JA, det er næsten helt utroligt bare at skulle skrive det her, men nu sker det altså. Lige pludselig er der ikke langt fra tanke til handling...

Min mand har spillet en stor rolle i denne opstart - han har faktisk inddirekte "presset" mig ud i beslutningen på den gode og støttende måde. Den ene dag kom han hjem med papirerne fra cvr.dk, så jeg kunne få registreret shoppen: "Det haster ikke, min skat - du kan bare kigge på dem og udfylde dem ved lejlighed". Så det gjorde jeg en sen aftentime nogle dage senere, og da jeg egentlig kun manglede at sætte mine kragetæer på papirerne, så vupti - havde han da lige en kuvert og et frimærke, så vi kunne få sendt det af sted. Og så var vi jo i gang!

I starten af marts måned tog vi på indkøbstur til Belgien, fyldte bilen op til randen og nu knap 3 måneder senere, åbner jeg stilleben49.dk. Dét, der har taget længst tid, er faktisk at vælge webshop-udbyder, afprøve webshops, designe shoppen og så naturligvis - lægge alle varerne ind.

Jeg er super tilfreds med resultatet, og som en lille teaser, inden det går løs på onsdag, kan du her se, hvordan sitet ser ud. Jeg håber, at du har lyst til at besøge min webshop, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

3 kommentarer:

 1. Super godt gået :-)) Knus og Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Hej Eva

  Stort tillykke herfra, jeg håber, du får stor succes.
  Dejligt med én mere til at udbrede den herlige franske stil :-)
  Knus
  Annette ezpace.dk

  SvarSlet
 3. Hej Eva.
  Tillykke med din butik blir spændende at følge dig er ked af jeg helt har overset dit indlæg her.
  Mvh Tine

  SvarSlet