fredag den 13. april 2012

Projekt - Gulv og loft i soveværelse og walk-in, del 1

Kender I det med, at "timing is everything" ? Det passer så bare ikke helt på det projekt, som vi er gået i gang med i dag. Foråret er jo ankommet, og da skal der være fokus på udendørs projekterne, så vores timing er denne gang bare helt skæv!

Vi har nemlig kastet os over et halv-stort indendørs projekt i vores soveværelse og walk-in closet. Vi skal nemlig male gulvene hvide (det har længe stået højt på ønskelisten) samt slibe de gamle loftsbjælker OG naturligvis male væggene og lofterne. Gulvene i dag er ikke massive trægulve, men et billigt laminatgulv som vi selv lagde, da vi flyttede ind. Det er ikke så kønt længere, og jeg kan næsten ikke vente til det bliver malet. Det bliver dejligt lyst og lækkert.

Gulvet i soveværelset
- og i walk-in closet'et

Begge rum ligger faktisk i vores store lade, som er bygget sammen med resten af huset. Vi har i dag inddraget ca. 60 m2 fra laden, som netop er soveværelse, walk-in closet og et stort herreværelse/kontor. Man går faktisk et par trin op for at komme til denne del af huset, og lofthøjden er derfor ikke så høj som resten af huset. Bjælkerne i loftet er de oprindelige (laden er fra 1947, og selve huset fra 1877) og bliver så flotte, når de er slebet helt ned. Det har vi allerede gjort i herreværelset/kontoret, og resultatet er blevet rigtig flot og sådan lidt råt!

Bjælkerne i soveværelset
- og i walk-in closet'et

I netop dette øjeblik står min kære mand og sliber bjælkerne på livet løs, så vi kan grunde gulvene i morgen og male dem rigtigt på søndag. Og alle, der har malet gulve før, ved hvor vigtigt det er, at gulvene får tid til at tørre, inden man går videre, så det bliver først i næste weekend, at vi kan male vægge og lofter. Og så skal vi bruge lidt tid på at flytte alt på plads igen, og mon ikke at der kommer et par forandringer i kølvandet på denne "make-over". Jeg tænker: "Væk med gardinerne og op med nogle flotte træfriser!" Vi får se......

Soveværelset med gardiner - forhåbentlig snart et "før" billede

1 kommentar:

  1. Hvis det soveværelse snart bliver et " før " billed kan jeg ikke vente med at se hvad der sker :-) - syntes det er smukt !!!!
    Tænk den energi i har !! go weekend fra H.C

    SvarSlet