onsdag den 28. marts 2012

Vinduesdekoration - og lidt hemligt-nemligt!

Travlt optaget af min "hemmelighed" er der igen gået for lang tid siden sidst (skulle gerne kunne overholde mit eget ønske om et indlæg pr. uge), men nu tager jeg revanche, og denne gang afslører jeg lidt mere omkring min hemmelighed - helt sidst i indlægget.

Jeg har tidligere vist billeder af mit fantastisk smukke vindue, som jeg har købt hos myvintagehome.dk for lidt over et år siden, og som blev muret ind i væggen mellem vores hall og spisestuen. Ud over at det har givet en masse lys i spisestuen, er motivet bare så smukt, at jeg bliver glad hver gang, jeg kigger på det ;o)På vores badeværelse havde vi et helt almindeligt aflangt vindue uden sprosser. Ud over at det bare var et lidt kedeligt vindue, var vinduet måske nærmere et "problem" for vores mandlige gæster, når de besøgte os og toilettet - de havde en god udsigt, men folk på vores terrasse kunne også kigge ind på dem - altså bare deres ansigt!

Det kan dog være lidt dyrt at skulle skifte et helt vindue, så jeg lod mig inspirere af det flotte vindue i hall'en og tegnede et motiv, som havde nogle af de samme elementer. Tegningen blev afleveret hos et grafisk trykkeri, som kunne overføre motivet til film, og vupti, vi havde fået et "nyt" vindue til en billig penge. Super flot, hvis jeg selv skal sige det...
Selvfølgelig kan man også "nøjes" med at sætte en flot stor frise op i vinduet, som vi har gjort ved et andet "kedeligt" vindue i spisestuen. Begge dele lukker stadig en masse lys ind, men igen - en løsning som koster næsten ingen penge!


 ___________________________________________


Og nu til det hemmelige - som dog stadig er en hemmelighed en kort stund endnu, men måske du kan gætte, hvad jeg har gang i ???


5 kommentarer:

 1. Skal du mon åbne din egen netbutik Eva???

  Klem fra Tine

  ps skønne skønne vinduer... så flot

  SvarSlet
 2. Det bliver spændende at se!

  Kram Helle

  SvarSlet
 3. Hej Eva.. Super flot - og kanon idé !! - og ikke mindst tak for den fine omtale !!! Knuzzer til jer begge fra H.C ps håber snart at se jer ovre i showroomet igen !!!!!

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt gætte hvad du har gang i :-))))) Det bliver SÅ godt.
  Knus og KH Pernille

  SvarSlet
 5. Vinduet du har satt inn er aldeles nydelig! Jeg tenkte å kjøpe det den gangen, men det var allerede reservert;)
  Det ble virkelig flott, skjønner godt at du er fornøyd!
  Ha en riktig flott fredag!

  SvarSlet