fredag den 13. januar 2012

Skodder her, dér og alle vegne

Der er vist ingen tvivl om, at jeg holder meget af skodder. Ja, jeg har dem faktisk rigtig mange steder, og jeg kan takke min kære veninde Helle og hendes mand for dem. De pillede dem nemlig ned fra deres hus, da facaden skulle renoveres, og jeg fik lov til at få dem alle sammen! De havde siddet på huset i mange år, og havde lige præcis fået det vejrbidte look, som jeg holder så meget af.

I badet...
I badeværelset fungerer de som badeforhæng - de er sat op med wire i loftet, og på bagsiden (ind mod selve badet) har jeg hæftet gennemsigtig plastikdug direkte på skodderne, så vandet bliver, hvor det skal være.


I soveværelset...
I soveværelset fungerer de mere som pynt på hver side af sengen. De giver et lidt råt udseende, som sammen med Jielde lamperne og sengebordene sætter prikken over i'et.


I stuen...
Sidst men ikke mindst - mit tv-skab. De fleste vil sikkert give mig ret i, at et tv stadig ikke har et design, som passer ind i den franske landstil. Derfor fik jeg min kære mand til at lave en stort skab, som kunne huse tv, dvd-afspiller og alle dvd'erne. Skabet er lavet af rå ubehandlede brædder, som har fået en hurtig gang med slibemaskinen og dernæst blot malet hvidt. Der er isat et passende antal hylder i skabet, og boret hul på bagsiden til ledninger. Det er en sand fornøjelse at lukke lågerne til skabet og gemme det hele væk af vejen - ja, jeg er super tilfreds!

5 kommentarer:

 1. Morn søde.
  Så fine variationer over temaet: "skodder".

  Her har stormen lagt sig og solen skinner :-))

  Dejlig weekend til jer - og vi ses mandag.

  KH Pernille

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hele dog dejligt ud.

  SvarSlet
 3. Det ser super fint ud med skodderne

  SvarSlet
 4. Yes så er der hul igennem for mig nu Eva. som sagt i mail super fint med de skodder Jense manden må gerne bygge sådan et skab til vores TV Wii og Playstation for fjernsyn og ledninger passer bare ikke ind i den fransk/nordiske landstil..
  gldæer mig til at følge din blog, den ser spændende ud og har læst alle dine indlæg igennem..
  mvh Tine

  SvarSlet
 5. Hvor er det lækkert med de skodder. Flot soveværelse du har. Hvis du mangler noget lækkert og fransk, så tjek min blogshop www.birdmade.blogspot.com. Jeg sælger lidt ud af mine franske ting, så der bliver plads til nogle nye :D

  SvarSlet