søndag den 8. januar 2012

En god start på året

Så er vi i gang! Et nyt år, et ulæst kapitel, en blank side i livets bog - hvad mon 2012 kan bringe? Jeg har for en gang skyld ikke lavet nogle nytårsforsæt, da de alligevel ikke bliver til noget - hverdagen har det jo med at skifte retning mere end én gang i løbet af året, hvilket resulterer i nye mål og nye udfordringer. Nej, så vil jeg hellere prøve at planlægge året i forhold til, hvad der er realistisk og revurdere planen løbende.

Og naturligvis handler mange af mine planer om ændringer og indkøb til hus og have, og da der altid er meget at gå i krig med i et hus fra 1877, så er kunsten at prioritere. Jeg forsøger ihærdigt at tænke med fornuften, men min mand vil sikkert syntes, at mine "vi kan da BARE......" og "skulle vi ikke LIGE...." til tider er for stor en mundfuld, så han holder mig sikkert nede på jorden! Alligevel er vi enige om, at køkken, bryggers og herreværelse står for tur - udover alle projekterne i haven. Meeen vi starter året i det små - og finder plads til de dejlige gaver som julen har bragt og som ramte plet i stilen, må jeg sige.

Min mand allierede sig med Annette fra ezpace.dk, og fik sendt gaverne til sit arbejde, så jeg intet vidste. Og min mor hoppede på én af de to lækre zink friser fra sosterflora.dk, som jeg selv havde fundet hos Anne-Dorthe.

Hatteæske og trækasse fra Ezpace

Zink frise fra Søster Flora

Og så er der jo de gaver, som jeg "kom til" at købe til mig selv. Først og fremmest endnu en fantastisk melsæk og et lille zink akvarie fra sosterflora.dk. Og i går gik turen til årets første loppemarked i Forum, hvor jeg kom hjem med 3 dejlige krukker i emalje, en lille fakir og et aflangt emaljefad. Der var absolut kun lidt guld i mellem en masse skrammel, men jeg kunne være gået hjem med både en gammel vaskebænk, en fantastisk "sakse-lampe" og et par lysestager i fattigmandssølv - meeen det er jo januar måned, og jeg mangler stadig at hente mine (egne) gaver fra pernilles.com - ja, året er startet godt (og måske lidt dyrt......;o)

Melsæk og akvarie fra Søster Flora

Fund fra loppemarkedet i Forum


4 kommentarer:

 1. Fine julegaver du har fået, og gode fund fra FORUM. Hyggeligt at I fandt tid til at kigge forbi. Ses inden så længe..... KH Pernille www.pernilles.com

  SvarSlet
 2. Godt nytår, søde du.

  Fantastiske gaver og loppefund... :) Love it.

  Stort knus fra Helle www.magnolialiving.dk

  SvarSlet
 3. Du har øje for de smukke ting. Flotte billeder, du viser.

  Hav en dejlig ny uge
  Birgitte
  www.Froeken-Anker.dk

  SvarSlet
 4. Jeg var også i Forum og fandt da også lidt til mig selv.
  Fine ting du har fundet!

  SvarSlet