mandag den 6. februar 2012

Februar fund

Vi er dårlig nok kommet ind i februar måned, og jeg har allerede gjort nye fund. Her i weekenden gik turen til Sverige, nærmere betegnet Ängelholm, for at besøge Nina og hendes showroom / butik Vintagebynina. Det var en oplevelse uden lige! Lokalerne er fyldt med alverdens skønne gamle ting og møbler, indretningen er super charmerende og stemningen fuldendes med tændte stearinlys og dejlig rolig musik.

Hos Nina kan jeg altid købe mig fattig, men jeg forsøger altid at styre mig en smule, så det blev til en meget lang baguette kurv med stof (udvalgt af min mand!), et fint fad i fajance, en lille krukke (til tandstikker?), et lille spejl og en lidt sjovt ting - en drikkepenge-tallerken. Så nu koster det 4 franc at benytte mit toilet herhjemme ;o)

Fund fra Vintagebynina.com

Jeg har også været en tur forbi Greve Strandvej og besøgt Anne-Dorthe, som har Søster Flora, og som altid skulle jeg jo egentlig bare liiige kigge lidt. Det endte naturligvis med, at jeg fandt disse dejlige ting: 2 fade/undertallerkner i kobber med super patina og 2 gamle svenske forrådsglas med låg.


Fund fra Søster Flora

 - og så var der jo lige et skønt lille aflangt spejl med fine ciseleringer. Det måtte jeg også bare eje. Desværre var glæden kort, da jeg dårligt nok var nået hjem med mine fund, før jeg fik smadret spejlet. Øv, hvor var (og er) jeg bare ærgerlig! Så I må nøjes med et billede af spejlet i "efter" stil, da jeg ikke nåede et "før" billede.

Skår i glæden...

Jeg vil dog slutte af med en sidste ting, hvor jeg endnu en gang har været super heldig og gjort et helt fantastisk fund til næsten ingen penge. Jeg holder rigtig meget af (brude-) kupler, men kan deværre ikke altid finde pengene til at købe dem. Jeg faldt dog - ved et rent tilfælde - over en annonce på dba.dk, hvor det rent faktisk var kuplens indhold (et bronzefarvet ur), som var den primære vare. Kuplen fulgte vel egentlig bare med. Jeg lagde straks et bud på kuplen separat, og efter et par dage kunne jeg prise mig lykkelig ved at være kuplens nye ejermand. Jeg var endog så heldig, at jeg fik uret med gratis, da jeg skulle hente kuplen! Uret er måske ikke lige min stil, men jeg føler mig nu alligevel som en heldig kartoffel!


Kuplen "før"...
Kuplen "efter"...

8 kommentarer:

 1. Fine ting du har fået anskaffet dig, ærgerligt med dit spejl :(
  Ja jeg har det også sådan, at jeg bør holde mig væk fra bestemte butikker, hvis jeg ikke skal bruge penge.
  God aften jeanett

  SvarSlet
 2. Hej..Sikke skønne skønne ting du har fået der..Kuplen kan jeg også klart bedst li`efter- billedet af...Mon ikke toiletpengene kan bruges til nye fund ;) ???? men sikke øv med spejlet..Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Hej Eva
  Smukke ting, du har fundet dig og mht uret i Kuplen så var det brugt meget i Tyskland og England senere i DK, så derfor kan man finde Kuplerne rundt omkring (Læs uden fra Belgien/Frankrig) De findes også på EBAY med ure i.
  Flotte ting du fandt hos (Anne)Dorte og Nina, synd med spejlet...kender det bare for godt at man smadre sådan nogle ting.
  Forrådsglassene ville være fine med dvs forårs løg/blomster i.
  mvh Tine

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige ting du har fundet dig. Er vild med din opstilling under kuplen.
  God weekend
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 5. Wauh.. nogen fine sager.
  Rigtig ærgerligt med det fine spejl.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Halløjsa Eva... ja super fine fund !! - og man siger at smadrer man en ting , er der noget godt i vente .... PS rigtig flot side du har ! Knuzzer H.C

  SvarSlet
 7. Superflotte fund!!
  Har du noen mailadress? Maila till mariedelice@bymildred.se

  SvarSlet