fredag den 12. august 2011

Brocante rapport fra Tongeren

Så er vi kommet hjem fra Belgien, og vejrguderne var faktisk med os alle dagene, da det kun regnede om aftenen/natten. Tongeren er absolut en rigtig hyggelig by, og vores hotel lå midt i byen med søndagens antikmarked lige uden for døren.

Vi havde sat uret til kl. 6, så vi kunne være med fra starten af, og ingen tvivl om at sommerfuglene baskede vildt rundt i maven på mig - var der mon nogle gode brocante-fund eller ej? Det var derfor lidt skuffende, at rigtig mange af standene slet ikke var åbne eller kun lige var ved at sætte tingene op, da vi gik første runde kl. 7, så det blev faktisk til hele 3 runder på markedet den dag. Og ja - hvis man ikke slår til med det samme, fortryder man det senere - og derfor fik jeg ikke to fantastiske vaser i fattigmandssølv med hjem, men det blev da til en meget pæn "høst" alligevel.
Selvom at markedet var stort, var der efter min mening få stande, som havde rigtig mange gode ting, og for mange stande der havde meget lidt eller intet. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man går efter, men desværre levede Tongeren ikke helt op til mine forventninger, og derfor planlægger vi allerede nu, hvornår turen går til ...... Waterloo.

2 kommentarer:

 1. Kære Eva.

  Så prøver jeg igen. Igår kunne jeg ikke komme igennem til dig.
  Super fin blog du har fået dig. Det skal blive hyggeligt at følge dig :-))

  KH
  Pernille
  www.pernillescom.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Kære Eva.
  Tak for hilsen på bloggen - Dejligt :-))
  Hyggeligt med besøg forleden. Godt at høre at "herren" i huset syntes om tingene. Så må vi bare håbe at Pallemanden kan lade den "nye" Jensus i fred..... God weekend til jer to. KH Pernille

  SvarSlet