lørdag den 23. juli 2011

Skabet er i hus!

Så er vitrineskabet endelig kommet! I går fredag kom Susanne fra Slitage med skabet, og allerede da hun åbnede bagklappen på bilen, spredte der sig et kæmpe stort smil på mine læber. Wow, hvor var det flot - præcis som jeg havde forestillet mig. Skabet skulle dog først transporteres over vores nyopgravede gårdsplads, hvor man sank godt ned i mudderet. Men efter en hel del asen og masen og skubben (i silende regn), kom de to dele ind i huset og videre ind i spisestuen. Hold da fest, hvor er sådan et skab tungt, puha.

Resten af dagen/aftenen gik jeg og satte ting på plads i mit fantastiske skab, og sådan noget tager jo sin tid, da udtrykket skal være helt rigtigt. Slutresultatet kan du se på billedet, og jeg er faktisk ganske tilfreds.

1 kommentar:

  1. TILLYKKE søde Eva dels med det fantastiske skab, som jeg bestemt også godt kunne bruge. Du har indrettet det super fint :o) men endnu mere tillykke med at en ny "blogger" er født, og at du fik tanken om din egen blogg, ført ud i verdenden. Carpe diem - det er om at leve i nuet. KNUS Mette

    SvarSlet