onsdag den 18. juli 2012

Indkøbstur druknede i regn...!

Man kan naturligvis ikke altid "regne" med, at vejret bliver bedre, når man kører sydpå - og vores indkøbstur til Belgien var et pragteksempel på netop det. Markedet regnede praktisk talt væk, og det var derfor under halvdelen af de fremmødte stadepladser, der blev pakket ud. Super ærgerligt for både dem og os, der var taget ned for at købe et hav af nye varer til vores butikker.....

- og det regnede, og det regnede, og det regnede...

Det regnede - ja, faktisk var det nærmere skybrudsagtig-tilstand - uafbrudt i ca. 2 timer, og når der endelig var ophold, styrtede man hele pladsen rundt for at se, om der blev pakket mere ud. Nogle havde opgivet og tog hjem, andre forsøgte bravt at pakke tingene ud og hurtigt dække dem til, når næste skybrud meldte sin ankomst.

Det blev derfor - desværre - meget lidt, vi kom hjem med denne gang. Jeg er dog meget tilfreds med alle fundene, men ville naturligvis gerne have købt meget meget mere og fyldt bilen helt op. Meeen det giver selvfølgelig blot en anledning til at tage en tur mere i nærmeste fremtid, og så må vejret da vise sig fra sin bedste side.....lad os krydse fingre!

Her kan du se nogle af de varer, som blev købt ind, og som inden længe kommer i shoppen. Har du allerede udset dig et par ting, som du bare MÅ eje, så kontakt mig hurtigst muligt og få mere info. Enjoy!

Lidt, men godt!

4 dejlige havestole i træ

Terrin, tallerkner, skåle, stofæske, skamler osv. osv.

Smukke "Souvenir" og "Verre de l'amitie" glas og sovsekander
4 kommentarer:

 1. øv da hvor synd, men rigtig fine ting du har fået købt dig. Var i waterloo det ligner det på billedet :-)
  god sommer som endelig er kommet

  SvarSlet
 2. Hej! flueskabet er skam til salg i min butik i Nysted, koster kr. 1500,- og er rigtigt skønt. Har du også en butik eller sælger du på nettet?
  Ser du rejser til Belgien og Frankrig på loppejagt, det har jeg selv haft lyst til i årevis men er aldrig blevet til noget. Vi har mest handlet ind lokalt (DK) eller i Sverige.
  Min mailadresse er hellepirette@yahoo.dk hvis du vil vide mere om skabet
  Kram Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle og tak for din kommentar. Jeg sender dig lige en separat mail.

   Jeg har ikke en fysisk butik (endnu), men sælger via min webshop stilleben49.dk og er snart at finde i Forum i oktober. Planlægger dog at inddrage en del af vores lade til showroom/butik inden alt for længe, da varerne er begyndt at fylde en del her hjemme. Luksus egentlig med alle de dejlige varer alle steder, men man mister lidt overblikket.

   Fortsat god dag....

   Mange hilsner fra Eva

   Slet
 3. You have a great blog, I'm gonna follow it.

  Have a nice week, Roelie www.dehortensiatuinblogspot.com

  SvarSlet