tirsdag den 22. november 2011

Hjemmelavet julepynt - voila!

Nogle gange sker det, at jeg kommer i det kreative "Clevin" hjørne, og det skete her i weekenden. Og da julen jo snart står for døren, var det naturligvis julepynt, der blev kreeret til den store guldmedalje. 


Kønne kræmmerhuse med crepepapirkant, fine blonder, emblemer og glansbilleder.Elegante engle med strutskørter i crepe-/silkepapir.Romantiske rosetter med glansbilleder.


Jeg er faktisk blevet så bidt af at lave mit eget julepynt, at jeg må en tur forbi Panduro for at købe ind til mere pynt. Og så glæder jeg mig til at pynte både juletræ, lærkegrene og andet med mine fine ting.

4 kommentarer:

 1. Jamen SÅ fint det ser ud. Der er jo lige til en bod på det nærmeste julemarked :-)) Knus og KH Pernille. www.pernillescom.blogspot.com

  SvarSlet
 2. LOVE IT :) Og tusind tak fordi du reddede min rosa jul... fniser lidt ved tanken om, at de gamle nisser må blive på loftet... STORT & VARMT JULEKRAM

  SvarSlet
 3. Wow! Hvor er det smukt. Hvad har du brugt til at lave englene med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nanna, jeg har brugt glansbilleder af engle, og så hvad jeg ellers havde af silkepapir, stof og glimmer. Kun fantasien sætter grænser!

   Slet