torsdag den 22. december 2011

Glædelige jul til alle!

Nu er der ikke længe til - julen står for døren. Og inden julefreden sænker sig over os, vil jeg naturligvis ønske alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at I får nogle dejlige dage sammen med familie og venner.


En hvid jul er altid helt speciel, men nu hvor julesneen ikke har lagt sig i år, kan jeg dog stadig glædes over, hvor smukt det så ud for præcis et år siden. Ja, det er dejligt at bo på landet....

GLÆDELIG JUL! 



fredag den 9. december 2011

Så blev der pyntet lidt op...

Jeg kan tydelig mærke, at min passion for det gamle og slidte look, også er smittet af på mit "julestads". Du finder derfor ingen nisser, julemænd eller andet rødt i min oppyntning.

Jeg ønsker nemlig at bevare det rolige udtryk, som mit hjem allerede bærer præg af, så jeg bringer naturen ind i stuerne og bruger de mere neutrale farver som hvid, hør, grå, brun, sart grøn samt guld og sølv - dermed bevarer jeg stilen og roen.

Jeg bliver dog aldrig helt færdig med at pynte op, da jeg hele tiden bliver inspireret af andre bloggere, magasiner, webshops og butikker. Hele december måned er jeg konstant på udkig efter det sidste "dét", som kan ændre et stilleben fra pænt til fantastisk smukt!